Bryggtillbehör

Med rätt bryggtillbehör får du en komplett brygga som ger bekvämlighet, säkerhet och flexibilitet. Vi har ett brett sortiment av bryggtillbehör, med allt ifrån båtbommar, landgångar och pollare, till betongankare och badstegar, som underlättar ditt båtliv och ökar trivseln i hamnen.

Båtbommar för en trygg förtöjning 

Y-bommar, som båtbommar också kallas, ger en bekväm och trygg förtöjning av båten. Våra Y-bommar är svensktillverkade och är noggrant testade för att klara Sveriges skiftande klimat.

Landgångar för en stabil och säker landgång

Landgångar behövs i princip för varje brygginstallation. I helt tryckimpregnerat trä, med räcken och i olika längder, erbjuder vi landgångar som ger en stabil och säker landgång mellan båt och brygga.

Pollare och förtöjning för ett smidigare båtliv

En brygga som är utrustad med pollare och förtöjning underlättar ditt båtliv betydligt. Vi har pollare för olika behov, där samtliga utlovar högsta kvalitet och en säker användning.

Betongankare, rep, kättingar, badstegar och reservdelar

Vi erbjuder gedigna, egentillverkade betongankare för hamnanläggningar, som är tillverkade för att klara en hel del påfrestningar. Med våra betongankare, rep och kättingar blir din hamn riktigt säker.

Vår fällbara badstege med halksäkra steg gör att du smidigt tar dig från brygga till vattnet. Och behöver du reservdelar till gamla bryggor eller tillbehör, så kan vår personal utföra service och underhåll av våra levererade anläggningar.

© 2021 Rixöbryggan