Flytbryggor

 

BYGGA EN FLYTBRYGGA – SÅ GÅR DET TILL

Rixöbryggan gör det enkelt att bygga en flytbrygga. Vi hjälper dig i varje steg av processen – från idé fram till sjösättning. Det går till som följande:

  1. Besök och rådgivning För att förstå dina behov och platsens förutsättningar inleder vi alltid processen med ett besök på plats. På så vis säkerställer vi högsta möjliga kvalitet och säkerhet.
  2. Dimensionering med erfarenhet och kunskap Vår personal designar därefter din flytbrygga med hjälp av CAD-program. I samråd med dig dimensionerar vi bryggan för att få den absolut bästa balansen mellan design och funktion, så att bryggan klarar vädrets växlingar och dina behov. Vi hjälper även till med utplacering av båtbommar för att få din båthamn så effektiv som möjligt. 
  3. Tillverkning När konstruktionsritningen har blivit godkänd påbörjas tillverkningen i vår välutrustade fabrik i Rixö, i närheten av Lysekil. 
  4. Transport och sjösättning När bryggan är färdig ordnar vi transport till dig via lastbil eller båt, vi erbjuder också sjösättning via slip.
  5. Ankring och installation All installation och förankring utförs av egen personal. Med  lång erfarenhet ser vi till att din flytbrygga kommer ligga på plats i många år.
  6. Efterservice Vi hjälper gärna till med underhåll eller översyn av förtöjningar och annat. Med egen personal utför vi allt från dykbesiktningar till reparationer.

FLYTBRYGGOR FRÅN RIXÖBRYGGAN – ETT SÄKERT VAL

Det är med stolthet vi kan säga att våra flytbryggor tillverkas och installeras av Rixöbryggans egna medarbetare. Det gör oss anpassningsbara och redo att möta dina speciella önskemål. Här kan du se datablad över de vanligaste pontonerna vi tillverkar.

Vår långa erfarenhet och kompetens gör att vi kan leverera många olika typer av bryggprojekt. Vi erbjuder bland annat:

 

BRETT UTBUD AV BRYGGTILLBEHÖR FÖR EN KOMPLETT LÖSNING

Självklart hittar du många olika typer av bryggtillbehör hos oss som underlättar ditt båtliv och ökar trivseln i hamnen. Vi erbjuder allt från Y-bommar, förankring och flytpontoner, till pollare och förtöjning, landgångar, badstegar och reservdelar.

Slå oss en signal på 0523 – 40046 för att ta del av vår kunskap idag.

Vår nästa flytbrygga kan vara din.
Kontakta oss och berätta om just dina behov.

© 2024 Rixöbryggan