Specialbryggor för speciella ändamål

Flytande kontor eller specialtillverkad båtramp? Rixöbryggan har kapaciteten att förverkliga din vision om en specialbrygga. Vi är med dig hela vägen från idé till sjösättning, och har tillverkat allt från kallbadhus till flytande helikopterplattformar. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offertförfrågan.

Specialbryggor som flyttar fram gränserna för vad som är möjligt

Rixöbryggans specialbryggor och flytande anläggningar finns över hela världen. Med vår erfarenhet och kunskap är möjligheterna näst intill obegränsade. Genom att koppla samman våra pontoner, både på längden och bredden, kan vi bygga långa flybryggor, specialpontoner eller plattformar enligt dina önskemål.

Vi kan hjälpa er med exempelvis:

  • Flytande kontor en trendig och spännande lösning. Här är plattformens vikt en extra viktig parameter att ta hänsyn till vid dimensioneringsfasen.
  • Flytande padelbana padelträning på vattnet ger en unik upplevelse, dessutom kan padelplattformen utformas för att kunna bogseras till andra lägen.
  • Båtramp vi utformar skräddarsydda båtramper som underlättar vid upp- och nedtagning av båt.
  • Bastuflotte en flytbastu ger en känsla av vardagslyx till din verksamhet. Vi erbjuder flera olika konstruktionsgrunder, såsom trä-och betongbrygga samt flytbrygga i betong som kan skräddarsys efter dina mått.
  • Flytande restaurang utnyttja utrymmet på vattnet maximalt och erbjud måltider i en vacker marin miljö för gästerna. Rixöbryggan hjälper dig med en komplett lösning, inklusive landgångar, räcken och andra faciliteter.
  • Plattformar för evenemang våra pontoner och flytande plattformar är perfekta som grund för ditt evenemang.

Ytterligare information

För att förstå dina behov och platsens förutsättningar inleder vi alltid processen med ett besök på plats. Vi vill säkerställa hög kvalitet och säkerhet, därför behöver vi samla information om platsens förutsättningar. Vill du istället designa en speciallandgång? Vi hjälper dig!

Innovativ design av specialbryggor med hjälp av CAD-teknik

Vår kunniga personal designar din specialbrygga med hjälp av CAD-programmet Autodesk Inventor. I samråd med dig dimensionerar vi bryggan för att få den absolut bästa balansen mellan design och funktion, så att bryggan klarar vädrets växlingar. När konstruktionsritningen har blivit godkänd påbörjas tillverkningen i vår välutrustade fabrik i Rixö, i närheten av Lysekil.

När bryggan väl är färdig ordnar vi transport till dig via lastbil eller båt, vi erbjuder också sjösättning via slip. Välkommen att höra av dig till oss!

Exempel på våra specialbryggor

T-piren – Grebbestad

T-piren – Grebbestad

Tanums kommun behövde en ny fiskekaj då deras 88 år gamla pålade T-pir vad undermålig och behövdes bytas ut (film hur den gamla t-piren såg ut). Vi var stolta över att få detta projekt då T-piren är ett landmärke i Grebbestad. Invigningen av T-piren skedde den 20’e...

Flytande cykelparkering

Flytande cykelparkering

Staden Malmö behövde mer yta för att parkera cyklar utanför centralstationen. Lösningen var att lägga flytande pontoner i floden utanför stationshuset.

Bygdöy sjöbad – KNS – oslo

Bygdöy sjöbad – KNS – oslo

Totalrenovering av sitt seglingscenter Ulabrand på Bygdöya i Oslo och Rixöbryggan bidrar i en första etapp med lösningen när det gäller en gigantisk plattform på vattnet. Totalt 30 hopspända pontoner bildar tillsammans den träklädda plattformen på ca 31 x 53 meter....

0
    Offertförfrågan
    Din offertförfrågan är tom