Vill du tillverka en speciallandgång?

Rixöbryggan har expertisen och erfarenheten du söker. Hos oss är dina önskemål i centrum, och vi lägger stor vikt vid flexibilitet – så att du får en vacker specialbyggd landgång som ger säker och bekväm ombordstigning. Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan.

Speciallandgångar av förstklassigt tryckt virke

Landgångar är anslutningar som ger trygg passage från brygga till strand, kaj eller förtöjd båt. För att ge maximal säkerhet behöver konstruktionen designas efter flytbryggans fästen, avståndet från stranden och hur mycket vattennivån varierar mellan hög- och lågvatten. Våra speciallandgångar har trädäck som är tillverkade av förstklassigt tryckt virke. De passar alla sorters bryggor, från flytbryggor till betongpontoner.

Trä eller galvat stål?

Vi erbjuder specialdesignade landgångar i stål och landgångar i trä. Landgångsupphängningarna går också att fästa i ett gjutet betongfundament eller i en befintlig pålad träbrygga. Fördelar med Rixöbryggans speciallandgångar:

  • passar alla sorters bryggor
  • inbyggd läpp för en så smidig övergång som möjligt
  • landgångarna i trä tillverkas av svenskt, FSC-certifierat trä
  • kan kombineras med ett stort urval av bryggtillbehör.

Ytterligare information

Oslo - KNS - Bygdöy

Skräddarsydda landgångar som ger ett tryggt bryggliv

Bohusgjuteriet – Rixöbryggan är ett familjeföretag som varit med i branschen sedan 1974. Vi hjälper dig att skapa den perfekta skräddarsydda landgången, och finns med dig från idé till installation. Vår kunniga personal lägger stor omsorg på design och material för att landgången ska bli tidlös, funktionell och ge ett tryggt bryggliv under många år.

Exempel på våra specialbryggor

T-piren – Grebbestad

T-piren – Grebbestad

Tanums kommun behövde en ny fiskekaj då deras 88 år gamla pålade T-pir vad undermålig och behövdes bytas ut (film hur den gamla t-piren såg ut). Vi var stolta över att få detta projekt då T-piren är ett landmärke i Grebbestad. Invigningen av T-piren skedde den 20’e...

Flytande cykelparkering

Flytande cykelparkering

Staden Malmö behövde mer yta för att parkera cyklar utanför centralstationen. Lösningen var att lägga flytande pontoner i floden utanför stationshuset.

Bygdöy sjöbad – KNS – oslo

Bygdöy sjöbad – KNS – oslo

Totalrenovering av sitt seglingscenter Ulabrand på Bygdöya i Oslo och Rixöbryggan bidrar i en första etapp med lösningen när det gäller en gigantisk plattform på vattnet. Totalt 30 hopspända pontoner bildar tillsammans den träklädda plattformen på ca 31 x 53 meter....

0
    Offertförfrågan
    Din offertförfrågan är tom